Vinatic
Vinatic Gifts
Vinatic Spirits

Verzenden en Ruilen

verzenden

vinatic verzendt vrijwel alle bestellingen CO2 neutraal met DPD en Flespakket.

Dit is binnen heel Nederland gratis vanaf € 95. Onder dit bedrag rekenen wij tot €39 een bijdrage van €4,95 in de handling-en verzendkosten. Is uw bestelling lager dan €39 dan betaalt u €8,95

Bij het verzenden maken wij gebruik van speciale breukvrije verpakkingen.

Bestellingen worden in de regel binnen 2 werkdagen bezorgd, indien de verwachte levertijd langer dan 5 werkdagen is nemen wij contact met u op.

U krijgt via e-mail bericht wanneer de bestelling verzonden is. Daarbij ontvangt u een zogenaamde “track-and-trace” code waarmee u ook zelf de bestelling kunt volgen.


retourneren

vinatic houdt zich natuurlijk aan alle wettelijke vereisten op het gebied van retourneren van uw bestelling, om welke reden dan ook! U vindt alle informatie over hoe te handelen bij retouren onze klachtenregeling of onze algemene voorwaarden.


bij vinatic kunt u makkelijk ruilen

Dit gaat altijd in overleg. Neem contact met ons op via info@vinatic.nl of 0251–247528, leg uw wens voor en dan komen we samen tot een oplossing. Ook als een (deel van de) wijn niet aan uw verwachting voldoet, krijgt u die zonder problemen vergoed. U kunt de wijn door ons laten vervangen of uw geld terug ontvangen.


verkeerd of beschadigd artikel

Wij gaan zeer zorgvuldig met uw bestelling om en verzenden in zeer stevige verpakkingen. Toch kan er altijd nog iets mis gaan. Heeft u een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen neem dan contact op via info@vinatic.nl of 0251–247528. Ook hier zullen we, in overleg met u, alles in het werk stellen om tot een bevredigende oplossing te komen.

Heeft het pakket schade? Als dit zichtbaar is bij het aanbieden accepteer het pakket dan niet! Ziet u het pas later stuur dan altijd foto’s mee!


overige klachten

Zie onze klachtenregeling, ook voor meer informatie over bovenstaande problemen. Zie voor de formele teksten ook onze algemene voorwaarden.


bij vinatic reageren we snel, meestal heeft u al binnen 1 werkdag een reactie op uw opmerking of klacht!

Left direction
Right direction

image demo
Feestelijkheden
binnen de regio Kennemerland leveren wij ook alles wat u nodig heeft voor een goed feest! kijk op de verhuurpagina voor alle mogelijkheden!
image demo
Ervaringen
vinatic is aangemeld bij review site Reviewspot.nl U kunt op Reviewspot reviews en vinatic beoordelingen & ervaringen met vinatic lezen en delen.
onze vermelding op www.keurmerk.info
Betrouwbaar
vinatic wil uw betrouwbare winkel voor dranken zijn. Daarom zijn we ook trots op ons lidmaatschap van het webshop keurmerk!
NIX 18
NIX 18
natuurlijk levert vinatic alleen aan personen van 18 en ouder.