Vinatic
Vinatic Gifts
Vinatic Spirits

klachtenafhandeling

klachtenafhandeling algemeen

hoewel we ons uiterste best doen om alles goed te laten verlopen kan het toch gebeuren dat u een klacht heeft. Deze klacht kunt u indienen via mail, telefoon of post. Vermeld daarbij indien mogelijk uw bestelnummer of uw factuurnummer. Verder een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van het probleem. Al onze contactgegevens vindt u direct als u hier klikt; contactgegevens

Wat gebeurt er dan verder?

  1. -U krijgt uiterlijk binnen 48 uur een bevestiging van ontvangst. Wellicht vragen we u dan ook om meer informatie, of hebben we reeds een oplossing voor u. 
  2. -Uiterlijk 14 dagen na het indienen van de klacht komen we met een onderbouwde reactie en stellen we een oplossing voor.
  3. -Vindt u dat uw klacht na onze reactie niet (volledig) naar wens is verholpen is er de mogelijkheid van bemiddeling door de Stichting Webshop Keurmerk. 
  4. -Leidt deze bemiddeling ook niet tot het gewenste resultaat dan kan het geschil worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Webshop van de SGC

 Zie voor meer informatie over dit onderwerp ook onze algemene voorwaarden.

 

ontbinden van de overeenkomst

U heeft het wettelijke recht om de overeenkomst zonder opgave van reden en gedurende 14 dagen te ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Maak gebruik het zgn. "Formulier voor herroeping" als u gebruik maakt van uw recht tot ontbinding. U vindt dit formulier op PDF formaat als u hier klikt; formulier voor herroeping. Dit formulier kunt u ingevuld naar ons toesturen via post of e-mail. Alle contactgevens van vinatic vindt u hier; contactgegevens

Nadat u bij ons heeft aangegeven gebruikt te willen maken van uw herroepingsrecht dient u de bestelling binnen 14 dagen, voor zover mogelijk met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en verpakking te retourneren. De kosten van het eventuele retourzenden zijn in principe voor de klant. Neem vóórdat u het product retour zendt contact met ons op via info@vinatic.nl of 0251–247528, zodat we kunnen kijken of wij u hierbij kunnen ondersteunen.

LET OP! Geopende flessen kunnen NIET geretourneerd worden en vallen NIET onder het zgn. herroepingsrecht!

vinatic zal het volledige betaalde bedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te maken van uw herroepingsrecht, crediteren. Wij doen dit via hetzelfde betaalmiddel dat u bij betaling heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. vinatic mag wachten met terugbetalen tot het product retour is ontvangen of tot u aantoont dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Ook de terugbetaling zelf is voor u als klant kostenloos.

Zie voor meer informatie over dit onderwerp ook onze algemene voorwaarden.


verkeerd of beschadigd artikel

Wij gaan zeer zorgvuldig met uw bestelling om en verzenden in zeer stevige verpakkingen. Toch kan er tijdens het inpakken of het vervoer altijd nog iets mis gaan. Heeft u een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk contact op via info@vinatic.nl of 0251–247528. Ook hier zullen we, in overleg met u, alles in het werk stellen om snel tot een bevredigende oplossing te komen!

Heeft het pakket bij het aanbieden reeds zichtbare schade? Accepteer het pakket dan niet! Ziet u het pas later? Maak indien mogelijk foto's van het pakket en de schade!

 

bij vinatic reageren we snel, meestal heeft u al binnen 1 werkdag een reactie op uw opmerking of klacht!

Left direction
Right direction

image demo
Feestelijkheden
binnen de regio Kennemerland leveren wij ook alles wat u nodig heeft voor een goed feest! kijk op de verhuurpagina voor alle mogelijkheden!
image demo
Ervaringen
vinatic is aangemeld bij review site Reviewspot.nl U kunt op Reviewspot reviews en vinatic beoordelingen & ervaringen met vinatic lezen en delen.
onze vermelding op www.keurmerk.info
Betrouwbaar
vinatic wil uw betrouwbare winkel voor dranken zijn. Daarom zijn we ook trots op ons lidmaatschap van het webshop keurmerk!
NIX 18
NIX 18
natuurlijk levert vinatic alleen aan personen van 18 en ouder.