Vinatic
Vinatic Gifts
Vinatic Spirits

Betaalopties

U kunt bij vinatic op de volgende manieren betalen;

  • - iDeal
  • - PayPal
  • - Creditcard
  • - PIN
  • - Cash
  • - Onder rembours

 

- De meest gebruikte methode is via een beveiligde verbinding met iDeal. Hiervoor rekenen wij géén extra kosten.

- U kunt ook betalen via PayPal. Vanwege de hoge kosten rekenen we daarvoor een toeslag van 3% over het factuurbedrag. Dit gebeurt automatisch al u de optie PayPal kiest tijdens het bestellen. Via de PayPal-optie kunt u óók betalen met uw creditcard, daarvoor is geen apart PayPal-account nodig!

- Als u kiest voor afhalen bij van der Linde in Beverwijk kunt u ook betalen bij afhalen. Dit kan zowel met PIN als contant. Hiervoor betaald u ook géén extra kosten.

- Tot slot is het mogelijk om uw bestelling onder rembours te verzenden. U betaald dan pas bij levering aan de chauffeur die uw pakket komt afleveren. Voor deze methode rekenen we een vaste toeslag van €10. Deze toeslag wordt automatisch toegevoegd als u kiest voor rembourszending als betaalmethode tijdens het bestellen.

Left direction
Right direction

image demo
Feestelijkheden
binnen de regio Kennemerland leveren wij ook alles wat u nodig heeft voor een goed feest! kijk op de verhuurpagina voor alle mogelijkheden!
image demo
Ervaringen
vinatic is aangemeld bij review site Reviewspot.nl U kunt op Reviewspot reviews en vinatic beoordelingen & ervaringen met vinatic lezen en delen.
onze vermelding op www.keurmerk.info
Betrouwbaar
vinatic wil uw betrouwbare winkel voor dranken zijn. Daarom zijn we ook trots op ons lidmaatschap van het webshop keurmerk!
NIX 18
NIX 18
natuurlijk levert vinatic alleen aan personen van 18 en ouder.